Кошик
72 відгуків
Ексклюзивні товари
+380993500490
+380993500490
+380993500490
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4

№19 Каша пшенично-рисова з пробіотиком і червоним конюшиною

В наявностіКод: 19

165 грн.

№19 Каша пшенично-рисова з пробіотиком і червоним конюшиною
№19 Каша пшенично-рисова з пробіотиком і червоним конюшиною
165 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380993500490
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380993500490
  • Контакти
    • Телефон:
      +380993500490
    • Контактна особа:
      Наталья
    • Адреса:
      м.Святошино, ул.Чистяковская 2А, офис 314 (3 этаж) ., Київ, Україна
    • Email:
      nazpresd20@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

№19 Каша пшенично-рисова з пробіотиком і червоним конюшиною

Пробіотична каша з червоним конюшиною крім своїх основних позитивних властивостей набуває додаткову корисність:

  • Листя і стебла цієї рослини багаті ефірними маслами, смолами, білками, дубильними речовинами, глікозидами, флавоноїдами, клітковину, органічні кислоти, аскорбінової кислотою, изофлавонами, бета-каротином, вітамінами групи В, макро - і мікроелементами – фосфором, кальцієм та ін.
  • Квітки, крім жирних олій, містять жирні кислоти, ефіри, глікозиди, органічні кислоти, пігменти, вітаміни С, Е і групи В.
  • Користь червоного конюшини для організму людини величезна. Його використовують як відхаркувальний, протизапальний, бактерицидний, сечогінний, потогінний, протипухлинного і протисклеротичний засіб.
  • Чим примітний конюшина? Користь цієї рослини полягає у відмінних біостимулюючих властивості завдяки наявності в його складі янтарної кислоти.
  • Регулярно споживаючи його всередину у складі каші, можна нормалізувати обмін речовин, підвищити імунний захист і міцність кісток.
  • Користь лугового конюшини полягає і в здатності допомогти організму реабілітуватися після хвороби, відновити життєву силу і енергію, підвищити тонус організму.

Корисні властивості:

  • Конюшина підвищує імунітет і приводить в норму обмінні процеси в організмі.
  • Препарати з конюшини знижують рівень шкідливого холестерину, що додатково є хорошою профілактикою атеросклерозу.
  • Для жінок – незамінний помічник у гінекології: нерегулярні місячні, запалення придатків, передменструальний синдром (ПМС). Використовується для лікування захворювань, що передаються статевим шляхом (ЗПП). При менопаузі усуває припливи, чутливість і біль у грудях.
  • Червона конюшина за рахунок ізофлавоноїдів зміцнює стінки судин і капілярів, підвищує еластичність великих артерій.
  • Допомагає при стенокардії.
  • Пробіотик з червоним конюшиною допомагає відновлювати потенцію у чоловіків.
  • Луговий червона конюшина застосовується як в'яжучий засіб при проблемах зі шлунком і кишечником.
  • Для профілактики хвороб ротової порожнини, горла, легенів.
  • Червона конюшина можна використовувати для запобігання деяких ракових захворювань, так як в його складі знаходиться багато біологічних активних сполук: биоханин-А, кавова кислота, хлорогенова кислота, кумарин, формононетин, геністеїн, изохамнетин. Але якщо у вас є схильність до эстрогенозависимым форм раку, лікування може дати зворотний ефект. Своїми знеболюючими властивостями рослина зобов'язана протизапальну сполук у своєму складі, таким як евгенол, мірицетин і саліцилова кислота.

Рослину не можна використовувати:

Вагітним і годуючим жінкам. Конюшина діє подібно естрогенів, тому може порушити гормональний баланс в організмі. Ця заборона поширюється і на зовнішнє застосування. Людям, які страждають захворюваннями крові, вживання цього лікарського рослини може викликати кровотечу. Оскільки конюшина розріджує кров, його заборонено приймати за 2 тижні до хірургічної операції і після неї. При розладах шлунка. Сердечникам, і людям, які пережили інсульт. При эстрогенозависимых формах раку (міома і рак матки, ендометріоз, рак яєчників і молочної залози) стан хворого може погіршитися. Якщо ви страждаєте від тромбофлебіту, конюшина принесе вам тільки шкоду.

Спосіб приготування каші Пробіотик

Каша тривалого приготування.
У тарілку (піалу) ємністю 350 – 400 мл покласти 3 - 4 столові ложки порошку каші. Залити порошок склянкою теплого молока (води) і розмішати вміст до однорідної маси. Закрити негерметично чашку кришкою. За бажанням можна додати мед, родзинки, курагу, інші сухофрукти в невеликих кількостях. Настояти 18-24 години.
Зазвичай, по закінченню готування каша набуває кислуватий смак і стає густою. Можна додати гарячої кип'яченої води і розмішати, що б зробити її більш рідкою і приємною у використанні. Підігрівати на вогні і в мікрохвильовій печі не можна.
Вага: 240 р.
8-10 порцій

Характеристики
Основні
Виробник   Сузір'я
Вага 240 г
Термін придатності 18 міс
Склад тверда пшениця, рис, конюшина червоний, розторопша(шрот), льон(шрот), пробіотик
Користувальницькі характеристики
Тип Макробиотическое харчування, функціональні продукти
  • Ціна: 165 грн.