Кошик
72 відгуків
Ексклюзивні товари
+380993500490
+380993500490
+380993500490
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4

№54 Каша пшенично-вівсяна з шипшиною і гарбузом

В наявностіКод: 54

165 грн.

№54 Каша пшенично-вівсяна з шипшиною і гарбузом
№54 Каша пшенично-вівсяна з шипшиною і гарбузом
165 грн.
В наявності
Купити
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380993500490
Зателефонуйте мені
  • +380 показати номер +380993500490
  • Контакти
    • Телефон:
      +380993500490
    • Контактна особа:
      Наталья
    • Адреса:
      м.Святошино, ул.Чистяковская 2А, офис 314 (3 этаж) ., Київ, Україна
    • Email:
      nazpresd20@gmail.com
  • Умови повернення та обміну

Каша пшенично-вівсяна з шипшиною і гарбузом №54

Склад: пшениця тверда, толокно вівсяне, розторопша, гарбуз, шипшина

Показання до застосування:

Виразка 12-палої кишки. Виразка шлунка. Цистит. Цироз. Зміцнення волосся, нігтів, зубів , кісток , ясен. Туберкульоз. Суглоби. Старіння. Рани, опіки, екземи , дерматити. Нирки (хвороби нирок). Печінка. Паразити. Отруєння (інтоксикація ). Остеохондроз, суглоби. Онкологія (протиракова). Опромінення, радіація. Нефрити (цистит, уретрит). Нервова система. Неврастенія. Мігрень. Недокрів'я. Кровотеча (гемофілія). Коліт. Камені в печінці , нирках і сечовому міхурі. Виснаження. Інфекційні захворювання (гострі та хронічні ). Інфаркт. Інсульт. Імпотенція. Імунітет (імунодефіцит ). Надмірна вага. Зоб, щитовидка , базедова хвороба. Запор. Захворювання жовчного міхура. Захворювання головного мозку. Шлунково кишковий тракт (нормалізація травлення). Жовчогінний. Дуоденіт. Дисбактеріоз. Діатез. Грип. Глисти. Очні хвороби (зір). Гіпертонія. Гепатит. Гемофілія, кровотеча. Геморой. Безсоння. Атеросклероз.

ОПИС

Властивості

  • Володіє вираженою антиоксидантною дією
  • Виводить вільні радикали
  • Чинить виражену позитивну дію на печінку
  • Нормалізує електролітний баланс в організмі
  • Нормалізує тиск, знімає аритмію
  • Попереджає інфаркт
  • Нормалізує трофіку (живлення шкіри)
  • Володіє глистогінним властивістю
  • Нормалізує роботу передміхурової залози
  • Профілактика при коклюші, пневмонії , скарлатині
  • Знижує ризик ракових захворювань
  • Нормалізує сон
  • Покращує стан шкіри, волосся, нігтів
  • Володіє жовчогінним ефектом
  • Покращує зір

Овес - джерело вуглеводів, білків, жирів, вітамінів групи В, Е, А, мікроелементів: Р, Са, харчових волокон (клітковини). Амінокислотний склад вівса є найбільш близьким до м'язового білка, що робить його найбільш цінним продуктом. Застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і печінки, атеросклерозі, анемії, захворюваннях суглобів.

Розторопша — містить речовини — флаволигнаны, які відновлюють мембрану клітини печінки і допомагають позбутися багатьох хвороб печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, нирок, а також профілактиці цих хвороб органів. Здорова печінка сприяє уповільненню старіння організму.

ng>Плоди шипшини використовують з лікувальною та профілактичною метою при недокрів'ї, гострих і хронічних інфекціях, при дифтерії, коклюші, пневмонії, скарлатині, гострих і хронічних захворюваннях кишечника, геморагічних діатезах, гемофілії, кровотечах (носових, легеневих, маткових, гемороїдальних), при променевій хворобі, при передозуванні антикоагулянтів, гіпертеріоза і недостатності надниркових залоз, травматичному шоці. Рекомендують хворим, які перенесли хірургічну операцію, при каменях в печінці і нирках, виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, зниженій секреції шлунка, при довгостроково не гояться ранах, при переломах кісток, інтоксикаціях промисловими отрутами, а також з метою підвищення загальної опірності організму при різних захворюваннях.

У тибетській медицині шипшина вживається при атеросклерозі, туберкульозі легень, неврастенії.

Тыквенные семечки: они не просто вкусны, но и чрезвычайно полезны. То, что они - признанное средство для изгнания глистов, известно многим. А вот беременные, страдающие токсикозом, могут и не знать, что тыквенные семечки - прекрасное средство, гасящее приступы тошноты. Достаточно съедать горстку таких семечек в день - и ваш организм уже обеспечен суточной нормой железа. Вообще же сама по себе тыква - ценный диетический продукт. Она низкокалорийна, богата клетчаткой и витамином С..

Способ приготовления:

Каша швидкого приготування. Для її підготовки до вживання в їжу необхідно розбавити її будь-якою рідиною (вода, молоко, бульйон, сік і т. д.) температурою не більше 60°C і розмішати. Можна додавати в приготовлену таким чином кашу звичні для вас смакові добавки (сіль, перець, зелень, мед тощо)
Вага: 240 р.
8-10 порцій

Характеристики
Основні
Виробник   Сузір'я
Вага 240 г
Термін придатності 18 міс
Склад Пшеница твердая, толокно овсяное, расторопша, тыква, шиповник
  • Ціна: 165 грн.